Zeeco julkaisi ”We See Red” -tunnuskappaleen SPV:lle.

Zeeco julkaisi ”We See Red” -tunnuskappaleen SPV:lle.

We See Red - Zeeco 

Pohjanmaalta kotoisin oleva rock-yhtye Zeeco on tehnyt ”We See Red” -tunnuskappaleen salibandyn kolminkertaiselle suomenmestarille SPV:lle. Kappaleen virallinen julkaisu tapahtuu SPV:n ensimmäisessä playoffs -kotiottelussa perjantaina 8.3. klo 18.30 Seinäjoen urheiluhallissa, jossa isännät kohtaa EräViikingit Helsingistä.

Joukkue juhlii kuluvana vuonna 25-vuotista taivaltaan. Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja, sekä yksi seuran perustajista Tommy Koponen ja Zeecon vastaava tuottaja Mika Tervaskangas Therwiz Musicista ovat innoissaan uudesta joukkueen tunnuskappaleesta. ”We See Redissä on sopivaa röyhkeyttä ja asennetta mikä on tunnusomaista joukkueelle. On myös hienoa kuulla yhden SPV:n perustajajäsenen ja pelaajan, Zeecon laulajan Kimmo Pollarin ääni jatkossa kotipeleissä” - kuvaa Tommy.

Kappale on muhinut taustalla jo muutaman vuoden ja nyt oli sopiva hetki julkaisulle. ”On hienoa julkaista tämä ja vielä näin juhlavuonna, kun on itsekin saanut olla mukana monella tapaa osa SPV:n tarinaa kentällä ja taustalla. Saimme myös kappaleeseen loistavaa näkemystä kun bändin kitaristi sekä monien hittien ja artistien (Evelina, Janna, Ollie, Nikke Ankara) tuottajana tunnettu Kalle ”Kashwell” Mäkipelto teki We See Rediin tuotannon ja lähti yhdessä Olli-Matti Kalliosaaren kanssa säveltämään biisiä. ” - Mika kiteyttää. Yhtyeessä soolokitaraa soittaa myös SPV:ssä takavuosina pelannut Sampsa Karvonen.

Kappale on kuunneltavissa kaikissa suosituissa suoratoistopalveluissa nyt kevään aikana sekä tietenkin SPV:n kotipeleissä.

We See Red Teaser:



Kuuntele Spotifyssa: https://open.spotify.com/album/0L4sKYDsHwGTfLb4QERWVH?si=gFeHrq5dSyiZcro...

Zeeco muut julkaisut: http://www.therwizmusic.com/zeeco

#Zeeco #WeSeeRed #SPV #salibandy #floorball #newmusic #therwizmusic #kashwell